Returnare Produse

Politica de retur

Conform legislatiei in vigoare, Cumparatorul poate returna produsele Iudita Boutique SRL in termen de 14 zile lucratoare de la primirea Produsului, in baza unei notificari scrise prealabile.
Produsele vor fi returnate in conditii bune, neutillizate. Produsele noastre au atasat o eticheta cartonata, aceasta eticheta trebuie sa fie atasata de produs, produsele cu eticheta rupta nu se returneaza. In caz contrar, ele vor fi reexpediate clientului.

Iudita Boutique SRL  işi rezerva, conform OUG nr. 34/2014  isi rezerva dreptul de a nu accepta returnarea produselor care, prin natura lor, nu pot fi returnate sau care se pot degrada ori deteriora rapid, cum ar fi produse de lenjeria intima, costume de baie si/sau produse cosmetice. Membrul/Clientul va fi informat pe pagina fiecarui produs daca acesta este returnabil sau nu. Produsele ce constituie un kit trebuie returnate ca un kit.

ATENTIE! Coletele cu produse deteriorate, purtate, cu urme de parfum sau cosmetice vor fi refuzate.

Din motive de igienă, produsele: costume de baie, dresurile,sosetele, și în general orice fel de produse care pot afecta igiena personală, NU se pot returna.

Clientul poate returna produsele livrate in marimi eronate, spre a fi inlocuite cu unele corecte, acest retur urmand regimul unei comenzi obişnuite. In cazul in care marimea solicitata nu este disponibila Iudita Boutique SRL-D va returna contravaloarea produsului 

Inregistrarea cererii de retur
Notificarea scrisa (cererea de retur) trebuie trimisa pe email la adresa office@iuditaboutique.ro si trebuie sa cuprinda urmatoarele informatii: nume si prenume Cumparator, codul numeric personal Cumparator si contul IBAN Cumparator, numarul comenzii, numele produselor si cantitatea de produse din fiecare sortiment returnate.

Care sunt modalitatile de retur si costul transportului?
Ambalati corespunzator intr-un singur colet produsele pe care doriti sa le returnati.Produsele care se returneaza trebuie neaparat insotite de chitanta cu care ati achitat produsul (chitanta de la curier)

Va rugam sa va asigurati ca produsele returnate vor fi expediate in termen de maxim 10 zile, luand in considerare inclusiv durata transportului spre sediul Iudita Boutique SRL.

Ne rezervam dreptul de a refuza coletele ce nu indeplinesc conditiile sus mentionate.

Confirmarea primirii returului
Preluarea returului este anuntata prin intermediul unui e-mail ce va specifica totalitatea produselor receptionate. In situatia in care constatati diferente intre produsele confirmate in emailul primit de la Iudita Boutique SRL cele trimise efectiv in coletul de retur, va rugam sa ne contactati in 48 de ore, sesizarile ulterioare nefiind luate in considerare.

Contravaloarea returului
Contravaloarea returnului va fi platita de catre  Iudita Boutique SRL in contul bancar indicat de client in notificarea scrisa (cererea de retur). Suma inapoiata nu include cheltuielile de transport.

 ATENTIE!  In cazul in care s-a beneficiat de transport gratuit la o comanda mai mare de 399 de Lei, iar dupa returnare, valoarea produselor devine mai mica de 399 de lei, avantajul transportului gratuit se pierde. Din contravaloarea returnarii produselor se va opri suma de 30 Ron. Returul se face numai cu firma de curierat Fan Courier!  

RETURUL PRIN POSTA ROMANA NU ESTE ACCEPTAT.

Durata primirii contravalorii returului
Contravaloarea returnului va fi platita de catre  Iudita Boutique SRL in cel mult 30 de zile de la confirmarea returului.

NU EXPEDIATI COLETUL RETUR CU PLATA RAMBURSacesta va fi refuzat fara nici un fel de notificare ulterioara.

Informaţii Comanda

Nume:* Prenume:* E-Mail:* Telefon:*
ID Comandă:* Data Comandă:

Informaţii Produs & Motivul Returnări

Nume Produs:*
Cod Produs:*
Cantitate:

Motivul Returnări:*

Produsul este Deschis:Defecte sau alte Detalii:
Introdu codul in căsuţa urmatoare: