Confidentialitate

Confidentialitatea datelor.

Vă rugăm să citiți cu atenție termenii și condițiile de utilizare a site-ului www.iuditaboutique.ro

Iudita Boutique ia în serios securitatea datelor dvs. şi nu le înstrăinează terţilor, sub nici o formă, gratuit sau contra cost.

Astfel, garantăm păstrarea în siguranţă maximă a tuturor informaţiilor dvs. personale, care ajung în posesia noastră pentru buna funcţionare a relatiei cu dvs.

Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice  www.iuditaboutique.ro  are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizaţi despre dumneavoastră, un membru al familiei dumneavoastră ori o altă persoană.

Accesul Cumparatorului la produsele de pe site este asigurat in baza furnizarii de date personale, colectate de Iudita Boutique SRL D. In scopul validarii, facturarii şi expedierii comenzilor, precum şi solutionarea de cauze adiacente acestui scop.

Datele pot fi colectate şi in scop statistic sau pentru informarea utilizatorilor site-ului in baza unor newslettere şi alerte periodice, lansate strict in format electronic.

Politica de confidentialitate adoptata de Iudita Boutique SRL D  obliga angajamentul companiei de a folosi aceste date strict in scopurile declarate, fiind interzisa publicarea, vanzarea, inchirierea, licentierea lor, etc, cu exceptia cazului in care transferul, vizualizarea sau accesarea lor este ceruta de organele abilitate in cazurile prevazute de legislatia in vigoare la data producerii evenimentului.

Sunteţi/nu sunteţi obligat(ă) să furnizaţi datele, acestea fiind necesare pentru comunicarea cu dvs, informari despre contul şi statusul comenzilor dvs., solicitarea de feed-back si testimoniale, transmiterea de newslettere si oferte speciale. Refuzul dvs. determină ne expedierea comenzii plasate.

Informaţiile înregistrate sunt destinate utilizării de către operator şi sunt comunicate numai următorilor destinatari: firmei de curierat si siteului www.iuditaboutique.ro 

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a vă adresa justiţiei.

Totodată, aveţi dreptul să vă opuneţi prelucrării datelor personale care vă privesc şi să solicitaţi ştergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteţi adresa cu o cerere scrisă, datată şi semnată la adresa de email : office@iuditaboutique.ro

De asemenea, vă este recunoscut dreptul de a vă adresa justiţiei.

Dacă unele din datele despre dumneavoastră sunt incorecte, vă rugăm să ne informaţi cât mai curând posibil.

iuditaboutique.ro nu va folosi datele dvs. pentru:

- a le transmite tertilor;

- a face SPAM: orice utilizator isi poate sterge adresa de email din baza de date sau se poate dezabona de la newsletter apasand butonul dezabonare din Footer-ul newsletterului

Politica de confidentialitate din acest document se refera exclusiv la Iudita Boutique nefiind valabila pentru partenerii sai sau orice alt tert ce poate fi accesat prin orice fel de legaturi, in afara site-ului.

Informatiile Cumparatorului cu caracter personal pot fi furnizate si catre Parchetul General, Politie, instantele judecatoresti si altor organe abilitate ale statului, in baza si in limitele prevederilor legale si ca urmare a unor cereri expres formulate.

Printr-o notificare scrisa, utilizatorul poate contacta Iudita Boutique, solicitand ştergerea datelor cu caracter personal, actiune ce impica revocarea acordului dat acestui document.

Clientul are dreptul de a modifica datele furnizate in formular, pentru a reasigura caracterul lor actual.

Iudita Boutique nu va fi responsabila sau răspunzătore pentru orice pierdere sau daune cauzate de sau care decurg din dependența oricarui utilizator pe informații obținute de la sau prin intermediul acestui site, si este responsabilitatea dumneavoastră de a evalua informațiile și alt conținut disponibil prin intermediul acestui site . Site-ul www.iuditaboutique.ro, precum si informatiile si materialele regasite in cadrul acestuia se pot modifica fara o notificare prealabila sau ulterioara.