Cum să îți alegi mărimea potrivită pentru costumul de baie

Thursday, Jun 20, 2019 | Post by Iudita | 0 comment(s)

Cel mai important lucru din bagajul de vacanţă este costumul de baie, cel care ne îmbracă trupul sub razele soarelui! Găsirea costumului de baie perfect se dovedește a fi anevoioasă atunci când nu alegem forma și designul potrivit corpului nostru, cu atât mai mult atunci când încercăm să găsim mărimea perfectă.

Tabel marimi

Ti-am pregătit un ghid detaliat, în 4 pași, care să te ajute să găsești mărimea potrivită la costumul de baie, iar sesiunea de cumpărături online să fie o plăcere. Vei avea nevoie de un centimetru de croitorie, iar măsurarea se va face stând în poziție dreaptă și respirând normal.

PAS 1: CIRCUMFERINȚA SUB BUST

Măsoară cu atenție circumferința din jurul toracelui, sub sâni și ține centimetrul de croitorie ușor strâns, astfel încât să poți respira fără dificultate. Această dimensiune este importantă deoarece baza sutienului de baie trebuie să se potrivească perfect și să nu strângă pielea, formând formând astfel pliuri inestetice. Rotunjește apoi în sus cifra rezultată și noteaz-o pentru a putea verifica apoi în tabelul de mărimi.

PAS 2: CIRCUMFERINȚA PESTE BUST

Măsoară cu ajutorul centimetrului de croitorie cea mai plină parte a bustului (partea cea mai proeminentă a sânilor), măsurătoare care te ajută să afli care este cupa potrivită pentru tine. 

PAS 3: CIRCUMFERINȚA ȘOLDURILOR

Cel de-al treilea pas este dat de măsurarea circumferinței șoldurilor, care te va ajuta să găsești măsura potrivită pentru slipul de baie.

PAS 4: VERIFICAREA REZULTATELOR OBȚINUTE ÎN TABELUL DE MĂRIMI

Mărimea potrivită pentru tine la costumul de baie este dată de combinația celor trei date de mai sus.

Dacă încă ai unele nelămuriri, ne poți contacta pe chat-ul magazinului online, telefonic (0734.474.122) sau via email contact@iuditaboutique.ro, iar unul dintre specialiștii noștri te vor ajuta să îți găsești mărimea potrivită la costumul de baie.

 

Post item information on Facebook Add To Del.icio.us Stumble This Digg This Add To Reddit Add To Yahoo

Related Articles

Leave Your Comment