Termeni si Conditii

Produse
Pretul produselor
Produsele prezentate sunt disponibile contra unui pret stabilit in moneda specificata pe site, pret care poate fi supus diverselor reduceri sau promotii. Pretul este cel valabil la momentul emiterii comenzii si acesta nu include si cheltuielile de livrare, in afara cazului in care se specifica in mod expres pe site. Iudita Boutique SRL-D işi rezerva dreptul de a modifica preturile produselor prezentate fara o notificare prealabila adresata clientului. Pretul nu poate fi modificat ulterior confirmarii de catre Iudita Boutique SRL-D. a comenzii.

Garantia produselor
Toate produsele prezente pe site sunt supuse conditiilor de garantie in conformitate cu legislatia in vigoare.

Care este durata pastrarii produselor in cos?
Selectarea produselor in cos nu implica si rezervarea lor, aceasta situatie operand ulterior plasarii comenzii. Produsele sunt pastrate in cosul de cumparaturi o perioada de timp limitata de la adaugare.

Comanda
Cum plasez comanda?
Produsele dorite vor fi selectate in urma vizualizarii paginii de detaliu corespondenta fiecaruia. Dupa alegerea marimii si a cantitatii dorite, produsul va fi selectat prin butonul “Adauga in cos”. Ulterior selectarii tuturor produselor dorite spre a fi achizitionate, se va apasa butonul “Plaseaza comanda”. Ulterior se va verifica valabilitatea si corectitudinea numarului de telefon si a adresei de livrare si facturare.
Produsele din cosul de cumparaturi si pretul final sunt vizualizate in sectiunea “Comanda ta”. Dupa alegerea modalitatii de plata si dupa bifarea acordului pentru Termeni si conditii, comanda este lansata prin apasarea butonului ”Plaseaza comanda”.
 

Unde gasesc informatiile despre comanda?
Sectiunea “Contul tau” ofera posibilitatea verificarii stadiului unei comenzi, de la momentul plasarii pana in etapa sa de livrare.


Pot modifica comanda?
O comanda plasata nu suporta modificari precum adaugarea articolelelor noi sau schimbarea marimii sau a culorii produselor.
Daca comanda a fost plasata, clientul poate modifica datele personale in primele 2 ore de la plasare, prin solicitare scrisa la adresa office@iuditaboutique.ro

Cumularea mai multor comenzi
Nu este acceptata cumularea mai multor comenzi, fiecare comanda lansata urmand a fi tratata individual.

Anularea comenzii
Exista posibilitatea anularii comenzii prin solicitare scrisa la adresa office@iuditaboutique.ro, in primele 2 ore de la plasarea comenzii.

Plata comenzii
Sunt acceptate urmatoarele modalitati de plata:
1. Plata online prin card. Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD (inclusiv Maestro). Aceste tranzactii sunt efectuate in conditii de siguranta deplina.

2. Plata numerar la livrarea coletului, prin achitarea sumei datorate catre reprezentatul firmei de curierat. Aceasta modalitate de plata este acceptata doar in Romania și este denumita plata RAMBURS.

3. Plata print transfer bancar. Puteti plati prin ordin de plata sau transfer bancar (internet banking) in contul RO24INGB0000999905785074 deschis la ING Bank. Specificati la detalii plata numarul comenzii dvs, pe care o gasiti in mailul de confirmare a inregistrarii comenzii.

Dreptul Iudita Boutique de a selecta comenzile

Iudita Boutique SRL-D poate incheia, modifica, suspenda sau anula comenzile clientilor sau calitatea lor de membri, inclusiv accesul la anumite servicii ale website-ului iuditaboutique.ro pentru anumiti clienti, in orice moment si fara o notificare prealabila, in cazul in care Iudita Boutique SRL-D considera ca anumiti clienti plaseaza comenzi false sau au o conduita care nu respecta legile in vigoare.

De asemenea ne rezervam dreptul de a anula comenzile plasate de clienti ce au refuzat livrarile sau care au returnat mai mult de 25% din contravaloarea comenzilor. In acelasi timp, ne rezervam dreptul de a selecta comenzile care includ un numar mare de produse de acelasi fel sau cantitati mari de produse livrate la aceeasi adresa.

Discounturi
Perioada de reduceri
In perioada unei campanii de reducere, DISCOUNTURILE NU SE CUMULEAZA, aplicand-se cuantumul cel mai mare. Promotiile sunt aplicabile doar in perioada lor de valabilitate şi doar in limita stocului disponibil.
Ne rezervam drept de a stabili regulamentele promotiilor şi concursurilor pe care le organizam. Aceste regulamente sunt aduse la cunostinta eventualilor participanti numai prin intermediul site-ului propriu.

Copyright.

Tot continutul acestui web site, text, grafica, logo-uri, butoane, icon-uri, imagini, clip-uri audio, cod sursa si software, este proprietatea iuditaboutique.ro si este protejat de legile Romaniei si legile internationale de copyright. Iudita Boutique.ro respecta drepturile de proprietate si copyright al tertilor.

 

Proprietate intelectuala, software si continut

Iudita Boutique.ro pune la dispozitia clientilor sai acces limitat la acest site, le da dreptul sa il foloseasca, dar nu sa faca download (altul decat cashing, facut automat de browserul de internet) sau sa modifice, sa duplice sau sa vanda partial sau total informatiile publicate pe acest site fara acordul in scris al Iudita Boutique SRL-D. 

Utilizatorul nu va folosi logo-ul Iudita Boutique.ro, text, sloganele ,fotografiile sau proprietate grafice, fara acordul expres in scris al Iudita Boutique SRL-D.

Pentru orice incalcare a drepturilor de proprietate intelectuala Iudita Boutique SRL-D isi rezerva dreptul de a solicita organelor competente aplicarea de sanctiuni in conditiile legii.

 

Review-uri si comentarii

Vizitatorii pot publica pe site-ul iuditaboutique.ro review-uri si comentarii generale sau pentru produse, in sectiunile special concepute pentru acest lucru.